е кво да оправя моята е като каруца тропа клопа друса но гледам че си върви и не се отказвам от такива работи
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в РУСЕ !!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Shumaher Покажи съобщениедобре бе баце кажи на електората как до 70-80 км/hвървя с мене и после отлетях като совалка ot star wars та и поиска втори опит колко пъти да показвам и м/у другото имам проблеми с окачването та не мога да изрежа кочината до откат (сменете бензина с нафтеник)Last edited by RoMAN; d.m.y г., 02:03.
Comment
-
Първоначално публикувано от davidoff_306 Покажи съобщениеАбе по едно нещо човек може да познаеш дали къже. Ако беше Shumaher да победи щеше колата да е отлично но ето че Connor го е победил и вече колата е в окаяно състояние.
__________________Lancia Kappa 2.4 JTD SW
Comment
-
Здравейте колеги!
Обмисляме едно парти, на което ще се радваме да се присъедините и Вие!
Ето малко подробности: http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=30531sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеЕлате да гледате другия път и ще се разбере.Lancia Kappa 2.4 JTD SW
Comment
-
Ще направим след срещата, няма проблем. Не бях спрял на завоя, а забавих понеже е тежка и не съм стабилен по завоите пак и си от вътрешната страна, което предразполага голям + за теб и няма смисъл там да се настъпва, нали така? Пък и правим драг, не рали. Още не съм дорасал, като шофьор за ралита.
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеЩе направим след срещата, няма проблем. Не бях спрял на завоя, а забавих понеже е тежка и не съм стабилен по завоите пак и си от вътрешната страна, което предразполага голям + за теб и няма смисъл там да се настъпва, нали така? Пък и правим драг, не рали. Още не съм дорасал, като шофьор за ралита.Lancia Kappa 2.4 JTD SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеЩе направим след срещата, няма проблем. Не бях спрял на завоя, а забавих понеже е тежка и не съм стабилен по завоите пак и си от вътрешната страна, което предразполага голям + за теб и няма смисъл там да се настъпва, нали така? Пък и правим драг, не рали. Още не съм дорасал, като шофьор за ралита.Lancia Kappa 2.4 JTD SW
Comment
Comment