Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в РУСЕ !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• е кво да оправя моята е като каруца тропа клопа друса но гледам че си върви и не се отказвам от такива работи

Comment

• Първоначално публикувано от Shumaher Покажи съобщение
      добре бе баце кажи на електората как до 70-80 км/hвървя с мене и после отлетях като совалка ot star wars та и поиска втори опит колко пъти да показвам и м/у другото имам проблеми с окачването та не мога да изрежа кочината до откат (сменете бензина с нафтеник)
      Е брато, не го очаквах такъв удар под кръста...Изстреля се, като совалка след като бях пред теб и забавих на завоя понеже бях във външната лента? Тука естествено е спорен въпрос и няма да го коментирам, може пък аз да лъжа че съм забавил а да съм настъпвал пък, но все пак ти си от вътрешната лента, а аз външната и пак си помисли на едно ли бяхме (Доколкото помня правихме Драг, а не рали. Драг рейсинг по завои не се прави). Какво ще кажеш за втората гонка? Аз специално като слязохме казах пред колегата, че сме равни да си запазим колегиалността за това, което е станало между нас, но както виждаш той е видял поне втория път какво е било. Даже не исках тук да се коментирват тия неща за да не се подкопаваме, а да запазим отношението, което тогава имахме. Нали говорихме още 1 път да се пуснем? Този път нека всички дойдат да гледат.
      Last edited by RoMAN; d.m.y г., 02:03.

Comment

• еее тои ся вече няма да доиде щото знае че ще падне а като е пред много хора осирането е по пълно ...та общо взето ся ще започнат едни оправдания ма окачването ма съединителя ма анджело ди не знам си кои си и се такива ....

Comment

• Абе по едно нещо човек може да познаеш дали къже. Ако беше Shumaher да победи щеше колата да е отлично но ето че Connor го е победил и вече колата е в окаяно състояние.

Comment

• Първоначално публикувано от davidoff_306 Покажи съобщение
            Абе по едно нещо човек може да познаеш дали къже. Ако беше Shumaher да победи щеше колата да е отлично но ето че Connor го е победил и вече колата е в окаяно състояние.
            Е брато, не го очаквах такъв удар под кръста...Изстреля се, като совалка след като бях пред теб и забавих на завоя понеже бях във външната лента? Тука естествено е спорен въпрос и няма да го коментирам, може пък аз да лъжа че съм забавил а да съм настъпвал пък, но все пак ти си от вътрешната лента, а аз външната и пак си помисли на едно ли бяхме (Доколкото помня правихме Драг, а не рали. Драг рейсинг по завои не се прави). Какво ще кажеш за втората гонка? Аз специално като слязохме казах пред колегата, че сме равни да си запазим колегиалността за това, което е станало между нас, но както виждаш той е видял поне втория път какво е било. Даже не исках тук да се коментирват тия неща за да не се подкопаваме, а да запазим отношението, което тогава имахме. Нали говорихме още 1 път да се пуснем? Този път нека всички дойдат да гледат.

Comment

• Здравейте колеги!
              Обмисляме едно парти, на което ще се радваме да се присъедините и Вие!
              Ето малко подробности: http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=30531
              sigpic
              Subaru Legacy 3.0 H6
              Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
              0888 511 533 - Бонев

Comment

• Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
                Елате да гледате другия път и ще се разбере.
                Баце извинявай че написах такива неща из форума ама аз паля от четвърт оборот апък тия сеирджий дето подклаждат огъня няма да излязат да се дърпат.вярно е до след завоя бяхме наравно не знам после дали си спрял но като вкарах 3-та и отлетях относно втората дръпка пирай човека зад нас докато ти ускоряваше аз натисках спирачки щото имаше коли пред мене .Относно това че някои личности дето писаха я окачване я съединител имам вътрешно износване в елипса на ухото на левия горен носач в вертикална посока на 3.2 мм в хоризонтална 4.9 мм което за алуминий е страшно много.Ако искате в неделя след срещата да излезем и да се дръпнем пак елате да гледате ама при условие че турбоделта искара кошника си да се дръпна и с него като му обещавам че повече от 3-та няма да вкарвам
                Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

• Ще направим след срещата, няма проблем. Не бях спрял на завоя, а забавих понеже е тежка и не съм стабилен по завоите пак и си от вътрешната страна, което предразполага голям + за теб и няма смисъл там да се настъпва, нали така? Пък и правим драг, не рали. Още не съм дорасал, като шофьор за ралита.

Comment

• Тази Неделя нещо повечко хора усещам ще дойдат.Добра сбирка се очертава за сметка напредната (просто работа)
                    Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

• Там сме
                      146 1.6 boxer

Comment

Ще направим след срещата, няма проблем. Не бях спрял на завоя, а забавих понеже е тежка и не съм стабилен по завоите пак и си от вътрешната страна, което предразполага голям + за теб и няма смисъл там да се настъпва, нали така? Пък и правим драг, не рали. Още не съм дорасал, като шофьор за ралита.
                        що бе баце дай след драга да рендосаме и рали(гонка) ама турбоделта нещо не му изнася да изкара дръгела срещу моя кошник аре ве турбоделта обещавам да не вкарвам повече от 3-та и ще ти дам преднина ти тръгваш и язе след тебе на гонка на 1 км
                        Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

Ще направим след срещата, няма проблем. Не бях спрял на завоя, а забавих понеже е тежка и не съм стабилен по завоите пак и си от вътрешната страна, което предразполага голям + за теб и няма смисъл там да се настъпва, нали така? Пък и правим драг, не рали. Още не съм дорасал, като шофьор за ралита.
                          имам едно условие обаче да вкарам предна дясна гума в банкета на калта и от там да тръгна
                          Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

• Comment

• Ехеее тука бая весело.

Comment

• Какво става няма ли да гледаме как върви тая 156 в калта на 3-та. Никой нищо неказва.

Comment

Working...
                                X